• support@missgroup.com
  • +46 (0) 8 52 52 73 00
  • Tilbud
  • .DK - 55DKK
  • .NU - 89DKK
  • .COM - 69DKK
  • .EU - 59DKK
  • .SE - 99DKK

Amazon Cloud Partner

Vi hjælper din virksomhed med administrerede løsninger til Amazon Cloud!

Overvejer du at migrere til Amazon Cloud?

Overvejer du at flytte over din online-forretning, hjemmeside, ansøgning eller lignende til Amazon Cloud, men føler dig usikker? Vi hos Miss Hosting har mere end 20 års hosting erfaring og hjælper gerne med at gøre flytningen. Med vores Managed Solutions sikrer vi, at du får den rette opsætning for dig.

At vælge Amazon Cloud kan være fantastisk, men det er også en udfordring at styre og tage sig af alle servere selv! Det er her, vi hos Miss Hosting kommer ind som Amazon Cloud Partner, vi tager os af installation og opsætning. Vi vedligeholder, administrerer og overvåger dine servere og sørger for en garanteret 99,9% oppetid.

Tekniske færdigheder

Vi hos Miss Hosting har mere end 20 års erfaring i Hosting Industry, hvilket gør os til din oplagte Amazon Cloud Partner, når du flytter til Amazon Cloud. Vi sørger for, at du har den rigtige serveropsætning til din tjeneste, uanset om du er vært for sider, applikationer eller tjenester, og vi sørger for, at det passer til dig.

Brugerdefineret til erhvervslivet

Hvis du har et firma og tilbyder tjenester eller produkter på din hjemmeside, er en Cloud Server det indlysende valg. Vi hos Miss Hosting tilbyder flere typer Cloud Solutions, men vi ved også, at Amazon er en krævende løsning, hvilket betyder, at vi nu tilbyder mere Managed Amazon Solutions til dit firma.

Vi hjælper dig med at vokse

Uanset om du er en opstart eller et firma eller dine ambitioner vokser, er vi her for at hjælpe dig med at gøre det. Hvis du føler at Amazon er noget, der kan hjælpe din virksomhed med at flytte til næste niveau, er vi hos Miss Hosting her for at hjælpe dig med at blive fanget i Amazon Cloud, lyt til os i dag, så hjælper vi dig.

Hvad vi hjælper dig med

Klar til at komme i gang?

Er du klar til at tage skridtet til Amazon, men er du usikker på at vælge en amerikansk leverandør uden den personlige service? Vi på Miss Hosting tilbyder dig ledelsesmæssig og personlig service, men i Amazonas egen Cloud-løsning. Kontakt os i dag, og vi vil søge efter en løsning, der passer til dig og din virksomhed!

KONTAKT OS NU!

Vi har mange års erfaring med Hosting og Cloud Servers, hvilket gør os til dit oplagte valg hos Amazon Partner, kontakt en af ​​vores erfarne sælgere nu!

Copyright © 2020 Misshosting.com, All Rights Reserved |  Privacy & Policy